Ózonos fertőtlenítés, klímatisztítás, karbantartás

Autónk klímája évente legalább egyszer tisztítást igényel, hogy elkerüljük a kellemetlen szagokat, különböző fertőzéseket. Házilagos félmegoldások helyett javasoljuk, látogasson el szervizünkbe, ahol az általános tisztítást egységáron, 6800 forintért elvégezzük önnek.
Az ózon megszünteti a cigaretta szagot, állatszagot, vizeletszagot, ételszagot (még a curry erős szagát is), a dohosság szagát, a bűzös borz szagát, az ürülékszagot. Minél erősebb a szag, annál több ózonra van szükség a megszüntetéshez.

Az ózonos klímatisztítás lényege, hogy a szellőzőrendszer minden pontján ugyanolyan hatékony, egyedülálló módon 99,9%-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és mikroorganizmusokat. Ezért a kezelt térből el kell távolítani az élőlényeket, szöveteket(állat,növény,ember). Az alap tisztítás 30 perc aktív üzemből, és 60 perc szellőztetésből áll.Majd speciális ózonkoncentráció mérő műszerrel ellenőrizzük a koncentrációt. 0.02ppm alatt tovább használható a helység.

Ha gépjárműve dohány- vagy állatszagú, ezt a kellemetlenséget is tudjuk orvosolni. Ekkor egy intenzív, 60 perces programmal tisztítjuk a rendszert, melynek díja 9200 forint. Ezt a metódust javasoljuk akkor is, ha autóját most vásárolta, és/vagy sokáig nem használták a klímaberendezését.

Klímatisztítás előtt – a legjobb hatás érdekében – érdemes pollenszűrőt is cserélni, előzetes bejelentkezés esetén erre is lehetőséget nyújtunk. *

(* – Az autó pontos adatai szükségesek ahhoz, hogy a kért időpontra be tudjuk szerezni az alkatrészt. A pollenszűrő árát és beszerelését az ózonos klímatisztítás díja nem tartalmazza.)